URGENT

Aquests vespre es presentarà al públic la llista d’Esquerra a PLF.

Compartiu aquesta història
Ho farà en un acte al casal d’avis de PLF a partir de 2/4 de 9 del vespre.

El cap de llista d’Esquerra a les properes eleccions serà Jordi Pedemonte, que en els passats comicis electorals va ocupar el núm. 2 de la llista republicana, i que ara és l’únic representant de la formació al consistori, després que Carme Xart, va haver de deixar el càrrec de regidora per motius de salut.
El numero 2 de la llista és Xavier Salicrú, Francesc Alemany ocupa la tercera posició, la mateixa que ara fa 4 anys. Completan els 5 primers de la llista hi ha Susanna Pla en 4 lloc i Iris Parrilla en 5a posició. La persona més jove de la llista, de 23 anys, és Joan Dalmau, qui ocupa la 13a posició, l’última dels titulars.

El cap de llista d’Esquerra, Jordi Pedemonte

La llista,de 13 candidats i 1 suplent, presenta a 6 dones i 8 homes i es comptabilitzen fins a 9 cares noves respecta la llista presentada per Esquerra en les passades eleccions del 2003.
El cap de llista Jordi Pedemonte, explica com serà l’acte de presentació d’aquests vespre.

L’acte, que serà presentat per dos militants de la formació de la urbanització de Mas Reixach, la Carme Mullón i en Josep Garcia, serà també apadrinat pel diputat pinedenc de la formació, Pere Aragonès, que a l’hora és portaveu nacional de la branca juvenil d’Esquerra.
Un cop es presenti la llista dels republicans, sols faltarà que es presenti a la població la llista d’ICV EUA, que encara no té data de presentació.

Esquerra es presenta una setmana abans de l’inici de la campanya electoral de les properes eleccions municipals, una campanya que començarà el proper divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics