URGENT

Els actes de campanya del cap de setmana.

Compartiu aquesta història
Fem un repàs als actes de la campanya electoral per aquests proper cap de setmana, que tenen St. Genís com a protagonista.

Avui divendres a les 9 del vespre es farà la presentació d’ICV EUA al teatre municipal de PLF.
Demà dissabte, jornada completa on sols ERC no farà acte electoral.

El PP farà el seu primer acte de campanya a St. Genís de PLF a partir de 2/4 d’1 del migdia. Els populars presentaran el DVD que han fet per aquesta campanya electoral, i que avui es començarà a repartir casa per casa, i també presentaran el seu programa específic per a St. Genís de PLF.

CIU a triat el parc de les Esplanes, al barri de Sta. Maria, per el seu primer acte electoral. A partir de les 2/4 de 6 de la tarda han preparat una xocolatada popular. Els nacionalistes explicaran les mesures que aporten al programa destinades a la zona.

El PSC farà acte de campanya a St. Genís, a les antigues escoles de la població. L’acte polític serà amenitzat amb havaneres, amb el grup Voramar. L’acte socialista començarà a les 7 de la tarda i es faran autocars gratuïts des de diferents punts del municipi per assistir a l’acte. En aquests acte els socialistes faran la presentació de la candidatura i del vídeo de campanya, amb un piscolabis final.

Diumenge hi ha 1 únic acte electoral programat.
A 2/4 d’1 del migdia, CIU convida a un aperitiu a les antigues escoles de St Genís de PLF, actual seu de l’associació de veïns del poble, on la federació presentarà el seu programa per a St. Genís.

Podeu saber els actes de campanya amb la secció de la dreta del bloc

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics