URGENT

Els partits que opten a l’alcaldia de PLF van començar anit la campanya electoral.

Compartiu aquesta història
La majoria ho van fer amb la tradicional enganxada de cartells. Tot i que no hi ha diferencies entre els cartells que s’engantxaven ahir amb els que ja fa dies que són arreu del municipi, l’acte símbòlic marca l’inici de la campanya electoral.

Així tres dels 5 partits que participen els comicis municipals del proper 27 de maig, van congregar a militants i simpatitzants en la seva enganxada de cartells.

Valentí Agustí i membres de la llista penjant el primer cartell.
El PSC va triar el centre de la població per fer aquests inici de campanya. Els socialistes van col.locar el primer cartell en el gran fanal de la Pl. Del forum Palatiolo. A escasos 20 metres es trobava Esquerra de PLF que també va triar l’emplaçament del Forum Palatiolo per posar el primer cartell, en aquests cas als plafons habilitats especialment per a propaganda electoral. Els caps de llista de les dues formacions, Valentí Agustí i Jordi Pedemonte van mantenir una curta i cordial conversa just abans de les 12.

Jordi Pedemonte i el seu equip aquesta matinada

El PP també va fer l’enganxada de cartells a partir de les 12. Tot i que la formació havia informat que l’acte es faria al pregoner de davant del Casal de l’avi de PLF, finalment i a l’últim moment es va decidir canviar l’emplaçament de la trobada popular, i es va acabar fent a la plaça de la fesola, al barri de St Lluís.

Óscar Bermán, de matinada al barri de St. Lluís.

De fet durant tota la nit, membres de les candidatures o militants de les diferents formacions han anat posant els cartells electorals arreu del nostre municipi.

Al centre de PLF, a la Pl del Fòrum Palatiolo, per exemple, hi ha en poc espai més de 5 pancartes i nombrosos cartells amb les fotografies de tots els candidats.

CIU i ICV EUA, van decidir no fer acte d’enganxada de cartells aquesta matinada.

Hem volgut saber com esperen els candidats que serà la campanya electoral d’enguany.

Valentí Agustí, cap de llista del PSC a PLF, creu que serà una campanya molt dura, i augura que el PP portarà la campanya a temes personals.

Curiosament, Óscar Bermán acusa del mateix als socialistes. Diuen que van ser ells els que van judicialitzar la campanya.

Xavier Dalmau, de CIU, creu que la campanya serà molt emocionant, i que la seva formació posarà tota la il.lusió en el canvi

A Jordi Pedemonte, alcaldable d’esquerra, li agradaria que la campanya fós per explicar els projectes de cada formació, i aprofita per criticar la misiva que el socialista Valentí Agustí ha enviat aquesta setmana a cada casa.

L’ecosocialista Juan Adres Osorio, espera que sigui una campanya amb participació ciutadana.

La campanya electoral durarà fins el proper dia 25, on totes les formacions faran els seus mítings finals. El dia 26 serà la jornada de reflexió i el diumenge 27 serà la jornada electoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics