El PP proposa la congelació d’impostos durant 2 anys i la pujada sols de l’IPC els altres 2.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La proposta la fer pública el líder dels populars palafollencs, Óscar Berman, en el primer acte de campanya a St Genís de PLF. Bermán es va comprometre a congelar impostos de caràcter municipal, com ara les escombraries. Així el primer any congelaria els impostos, el segon s’aplicaria la pujada corresponent a l’IPC i el 3r any es tornarien a congelar i el quart es tornaria a aplicar la pujada d’IPC.

En l’acte de St Genís, al qual van assistir una quarantena de persones, Bermán també va desgloçar la seva política de barris i urbanitzacions. Per exemple, es va mostrar contrari a la política de contribucions especials, que segons ell, aplica l’ajuntament de PLF a l’hora d’afrontar millores a les urbanitzacions.

Així també va prometre que canviarà l’enllumenat de les urbanitzacions, amb un cost quasi 0 per als veïns. Escoltem Óscar Bermán, explicant la congelació d’impostos i explicant el canvi d’enllumenat, dissabte a St Genís.

Els assistents a l’acte del PP a St. Genís.

Els populars van mostrar el DVD que començaran a repartir aquesta setmana casa per casa, en el que per exemple qualifiquen la urbanització de Ciutat Jardí de tercermundista. Els populars també van prometre una nova entrada o sortida a St. Genís, igualtat entre barris i centre de la població i l’ampliació del casal social de St Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics