El PP proposa la congelació d’impostos durant 2 anys i la pujada sols de l’IPC els altres 2.

La proposta la fer pública el líder dels populars palafollencs, Óscar Berman, en el primer acte de campanya a St Genís de PLF. Bermán es va comprometre a congelar impostos de caràcter municipal, com ara les escombraries. Així el primer any congelaria els impostos, el segon s’aplicaria la pujada corresponent a l’IPC i el 3r any es tornarien a congelar i el quart es tornaria a aplicar la pujada d’IPC.

En l’acte de St Genís, al qual van assistir una quarantena de persones, Bermán també va desgloçar la seva política de barris i urbanitzacions. Per exemple, es va mostrar contrari a la política de contribucions especials, que segons ell, aplica l’ajuntament de PLF a l’hora d’afrontar millores a les urbanitzacions.

Així també va prometre que canviarà l’enllumenat de les urbanitzacions, amb un cost quasi 0 per als veïns. Escoltem Óscar Bermán, explicant la congelació d’impostos i explicant el canvi d’enllumenat, dissabte a St Genís.

Els assistents a l’acte del PP a St. Genís.

Els populars van mostrar el DVD que començaran a repartir aquesta setmana casa per casa, en el que per exemple qualifiquen la urbanització de Ciutat Jardí de tercermundista. Els populars també van prometre una nova entrada o sortida a St. Genís, igualtat entre barris i centre de la població i l’ampliació del casal social de St Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics