CIU de PLF també ha estat aquests cap de setmana a St Genis, on ha explicat les propostes de la federació per aquesta zona del municipi.

El cap de llista de la federació, Xavier Dalmau, ha explicat les intencions de CIU de crear una pista esportiva amb camp de futbol a St Genís. També va explicar als veïns de la zona la intenció de la federació de crear una nova entrada a la població que ajudi a regular el trànsit, que suporta la carretera actual, que ha quedat desfassada.

Els nacionalistes també volen ampliar el local social, seu de l’associació de veïns de la població .

Dalmau va destacar que les propostes que dur la federació al seu programa són concretes i realitzables, i que més val propostes factibles que projectes irrealitzables.

Assistents a l’aperitiu de CIU a St. Genís

La federació va congregar una 40a de persones ahir al migdia al local social de St Genís, i va servir un aperitiu, en el decurs del qual va presentar la llista electoral de la formació. Un dia abans, dissabte, va fer una xocolatada popular al parc de les esplanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics