URGENT

Aquests dijous al vespre es farà el primer debat electoral del nostre municipi.

Compartiu aquesta història
Aquesta emissora prepara 2 debats electorals durant aquesta campanya electoral.

El primer serà aquests proper dijous en directe a partir de les 9 del vespre amb representants de cada una de les 5 candidatures que es presenten a les eleccions municipals al PLF.

El debat, que té una durada aproximada d’una hora, girarà en torn als programes electorals de cada formació en referència a la ciutadania, i a les infrastructures. Així es parlarà de cultura, associacions, i de les infrastructures proposades de cara al futur.

El debat, que es farà als estudis de l’emissora, suposarà la primera confrontació de programes electorals d’aquesta campanya.

També Ràdio Palafolls ha preparat un debat pel dijous 24 de maig, al que ha convidat als 5 alcaldables, de les diferents formacions que es presenten a PLF. El debat, que es farà 3 dies abans de les eleccions, es durà a terme al teatre municipal a partir de les 10 del vespre. Com a novetat, serà el primer debat electoral a PLF que admetrà públic. Així mitja hora abans de l’inici del debat s’obriran les portes per tal que qui vulgui pugui assistir a l’acte com a públic.
Aquests no és l’únic debat en públic que es fa a les poblacions de la rodalia. Així Radio Pineda ha celebrat ja un dels 2 debats en públic que té previst durant la campanya. Ràdio Blanes farà el seu debat públic aquests dimecres a la biblioteca del municipi i Malgrat farà el mateix dijous al Centre Cultural de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics