URGENT

El socialista Josep Ribas diu que qui ha de fer l’institut és la Generalitat.

Compartiu aquesta història
Respon així a la propaganda radiofònica dels convergents, que prometen fer l’institut a Can Moner.

Segons Ribas, l’institut no el farà ni Convergència ni el PSC , sinó el departament d’Ensenyament de la Generalitat. Segons Ribas l’únic que ha de fer el consistori palafollenc és cedir un terreny per a realitzar l’equipament educatiu, i això ja està fet des de fa temps. Escoltem a Josep Ribas.

Ribas també ha destacat que la majoria d’esmenes presentades per CIU als pressupostos de la generalitat, ja estan aprovades per l’ajuntament de PLF i fins i tot algunes en execució.

Ribas es refereix a la tercera escola de primària, al nou CAP de salut, a l’hospital lleuger entre d’altres.El mateix Ribas, que durant aquesta legislatura ha estat regidor de personal, ha volgut contestar a les crítiques que ahir feia el candidat d’ICV EUA, Juan Andrés Osorio. Osorio denunciava que la brigada d’obres municipal hi havia molts contractes eventuals. Ribas assegura que la majoria de contractes eventuals responen als plans d’ocupació, que permetés a l’ajuntament no haver de subcontractar obres a empreses, i incentivar així l’ocupació de persones del poble, i va posar el cas de la Masia de Can Florenci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics