URGENT

CIU proposa la creació d’una policia de barri i de proximitat.

Compartiu aquesta història
El cap de llista convergent, Xavier Dalmau, ha proposat aquesta setmana la creació d’una policia de proximitat o de barri. Es tracta de fet, d’apropar la policia al ciutadà, creant patrulles a peu. Escoltem a Xavier Dalmau de CIU

Segons el seu programa electoral, la federació pretén crear un nou cos de vigilants, per tal que s’ocupin de la vigilància de les urbanitzacions del municipi.

Els convergents, dissabte van presentar les seves propostes per al barri de Sta. Maria. Ho van fer en el decurs d’una xocolatada i d’un espectacle infantil a la plaça de les Esplanes. Dalmau, va explicar que moltes de les mesures que pretén dur a terme a nivell general beneficiaran directament a Sta. Maria. CIU proposa la cobertura de la piscina municipal, per fer-la operativa durant tot l’any, i posar gespa artificial al camp de futbol del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics