URGENT

ERC de PLF proposa més transparència economica de l’ajuntament.

Compartiu aquesta història

En el seu programa electoral la formació republicana reclama que hi hagi més transparència sobre el destí dels diners públics que gestiona el consistori.

Erc proposa la publicació anual d’un triptic amb les dades rellevants sobre els pressupostos municipals. Així el tríptic recolliria l’origen dels ingressos o detalls de les despesses i inversions del consistori palafollenc.

També proposa publicar els sous dels treballadors, càrrec de confiança, i polítics.

El cap de llista d’Esquerra, Jordi Pedemonte proposa també incloure en el tríptic una comparativa sobre la pressió fiscal a PLF i en d’altres municipis propers, ho fa perquè té la sospita que a PLF es paguen els impostos més cars.

Els republicans també es comprometen a no hipotecar els ingressos del consistori per finançar les inversions municipals.Avui Jordi Pedemonte és el convidat al programa Saps com comença, però mai com acaba, a 2/4 de 2 i a les 8 del vespre a RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics