URGENT

El pare de l’esquizofrènic mort d’un tret dels mossos a Malgrat discrepa de la versió donada per la policia.

Compartiu aquesta història

Juan Aroca, el pare del jove de Malgrat mort a trets pels Mossos, va explicar que el «van anar a matar». Aroca encara està convalescent per l’impacte de bala que va rebre a l’abdomen durant la baralla que van mantenir el seu fill, Antonio Aroca, i els Mossos. L’home explica una versió totalment diferent de la que va donar el cos policial. El pare diu que va trucar a la policia perquè el seu fill volia marxar amb el cotxe, tot i tenir el carnet retirat.

A partir d’aquell moment, el fets, segons el pare, es van precipitar. Antonio es va escapar cap al bosc proper a la casa i no va aparèixer fins a les cinc de la matinada. Segons Aroca, a casa seva hi havia 10 mossos amb la pistola a la mà i equipats amb armilles antibales.

L’home assegura que e seu fill anava amb el pic sota el braç però no el va aixecar, ni hi va haver una baralla entre els Mossos i el jove. Segons el pare els mossos no el van avisar i tampoc van tirar cap tret a l’aire. Segons Aroca els agents van disparar al seu fill quan va començar a córrer . Aroca explica en una entrevista al Punt que esta convençut que el van anar a matar».
El pare explica com el seu fill no va ser mai el mateix després de tornar de Bòsnia on havia estat destinat fa 13 anys.

El jove havia estat detingut per presumpte intent d’homicidi, però després de la roda de reconeixement el van deixar en llibertat, ja que la víctima no el va reconèixer. L’advocat de la família explica que encara no tenen l’informe balístic i el forense sobre el que va passar fa 10 dies, i afegeix que els Mossos «ja han donat tres versions» dels fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics