URGENT

El PSC demana a Osorio que s’informi sobre els serveis socials de PLF i les ofertes de serveis que hi ha al municipi.

Compartiu aquesta història
Valentí Agustí recorda als ecosocialistes que a PLF existeixen serveis com ara el de Respir, el de teleassistència, o el de neteja per a la gent gran. D’aquesta manera respon a les crítiques que ahir va fer Osorio als socialistes.

Agustí també recorda que els serveis s’han multiplicat en aquests últims anys de forma significativa, segons ell. És per això que recomana a Osorio que s’informi dels serveis municipals.

En el seu programa electoral, el socialistes proposen la construcció de 510 pisos entre promocions municipals i de protecció oficial. Aquests pisos es desenvoluparien en diferents punt del municipi. Així al costat de la biblioteca hi haurà 60 pisos entre venda i lloguer, a St. Lluís, 150 pisos, a la zona de Can Pol, 150 habitatges més, els mateixos previstos al programa socialista a la zona on s’ha de construir el nou institut de secundària.

Les prospeccions a l’entrada de PLF. FOTO: Bloc Valentí Agustí
D’altra banda el bloc del candidat socialista, explica que ja han començat els treballs de prospecció de l’eliminació dels semàfors d’entrada a PLF.
Com saben el consistori va signar un conveni amb la Generalitat, per tal que s’eliminessin els semàfors i es substituïssin per un pas subterrani de la carretera de Blanes i una altra a nivell que comuniques el barri de St. Lluís i el centre de la població. Les feines que fa ara l’empresa GISA, són per calcular a partir de quina profunditat ja es comença a trobar aigua, ja que la carretera principal a Blanes s’haurà enfonsar uns 6 metres. Segons ha pogut saber aquesta emissora, les prospeccions han trobat aigua als 4 metres de profunditat, com era d’esperar. Ara caldrà buscar les solucions corresponents per tal de poder baixar aquests dos metres que falten.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics