URGENT

Xavier Dalmau (CiU) afirma haver mantingut converses informals amb totes les formacions polítiques

Compartiu aquesta història
Dalmau, assegura que mai ha mantingut una reunió amb els socialistes per parlar de possibles pactes postelectorals, sinó converses informals, a l’igual que amb la resta de formacions polítiques del consistori.

Segons Dalmau, la federació no té cap problema amb cap partit polític, pel que no descarta un pacte amb el PSC, tot i que reconeix que el tarannà del socialista Valentí Agustí d’aquests últims anys, no li agrada.
Ho deia a aquesta emissora.

Dalmau qualifica l’actitud d’Agustí de presidencialista, tot i que no descarta un pacte de govern amb els socialistes palafollencs. Això sí, Dalmau assegura que no serà fins després de les eleccions, amb els resultats a la mà i amb la comparació de programes, pel que l’alcaldable nacionalista, ha volgut deixar clar que no existeix cap pacte escrit amb cap formació.
Els nacionalistes, que preparan els seus actes de cap de setmana, proposen la construcció d’un nou poliesportiu polivalent al municipi i donar una subvenció a les entitats que estiguin legalment constituïdes.

Xavier Dalmau serà el convidat d’avui al programa “Saps com comença però mai com acaba”, a 2/4 de 2 i a les 8 del vespre a Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics