URGENT

Esquerra proposa la coordinació de les àrees que afecten al territori.

Compartiu aquesta història
El grup municipal d’Esquerra proposa la creació d’una Àrea de Gestió Territorial, una àrea que aglutinaria les regidories d’Urbanisme, Medi Ambient i Serveis , per tal de poder coordinar les polítiques entre aquestes regidories.

Segons els republicans, actualment aquestes regidories funcionen per separat cosa que no garanteix la sostenibilitat ni el consens en les decissions. Esquerra creu que les decisions que prenen aquestes regidories tenen punts de connexió que cal que estiguin coordinades.

Segons els republicans, la nova àrea servirà per afavorir la comunicació entre regidories per tant d’assegurar un enfocament sostenible en totes les decisions que afectin al territori i també ha d’evitar retards innecessaris en el desenvolupament de sectors per falta d’ unificació de criteris. Escoltem a Jordi Pedemonte.

Encara en materia de territori, Esquerra vol limitar els límits de creixement urbanístic del nostra municipi, per preservar els espais naturals i l’activitat agrícola.
Els republicans volen incorporar també noves polítiques d’estalvi d’energia i aigua, subvencionant solucions que ja s’apliquen en altres pobles i volen incentivar la recollida selectiva d’escombraries i la introducció la recollida de matèria orgànica, que de moment no es fa al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics