URGENT

El PP respon a la carta socialista amb una altra carta.

Compartiu aquesta història
La missiva popular també presenta al candidat de la formació, Óscar Bermán, i explica la confecció de la llista electoral dels populars palafollencs.

També és una carta de resposta subtil a la misiva enviada fa una setmana per l’alcaldable socialista Valentí Agustí. Els populars acusen a Agustí d’haver exercit la majoria absoluta de forma sistemàtica, riallera i implacable. També acusa a l’equip de govern de fomentar polítiques que han produït desigualtats entre parts del municipi, com a resultat, segons els populars, han donat un poble descompensat.

La carta dels populars
Els populars aposten a la carta de fer de les urbanitzacions i barris del municipi, una atracció del nostre poble, i que, textualment, no siguin un problema.
La carta també recrimina el que anomena política de la por, que segons els populars estan exercint els socialistes. Escoltem a Óscar Bermán del PP.

La carta, que es reparteix avui casa per casa, informa que en breu es repartirà el DVD que la formació ha fet per tal de fer arribar a la població el seu programa electoral. El DVD, del que s’ha fet unes 3000 còpies, es repartirà en mà per membres de la candidatura popular, que visitaran tot el municipi porta a porta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics