URGENT

Tot apunt pel debat electoral d’aquests vespre.

Compartiu aquesta història
A les 9 en punt del vespre començarà el primer debat electoral que organitza aquesta emissora en motiu de les eleccions municipals 2007 a PLF.

Aquests vespre l’emissora ha convidat a un representant de cada candidatura, que no sigui el cap de llista, per tal de debatre sobre ciutadania i insfrastructures.
A l’acte d’aquests vespre, que sols es podrà seguir a través de la ràdio i per internet, ja han confirmat la seva presència, Josep Ribas, nº 3 de la llista dels socilaistes, Joan Gallard, segon de la candidatura de CIU, Juan Garcia, nº 2 dels populars palafollencs, Francesc Alemany, tercer a la llista republicana i Rosa Dalmau, nº 2 de la llista d’ICV EUA.

Imatge del debat del passat mes de setembre
El debat té una durada estimada d’hora i quart, en la que els representants de les 5 formacions hauran d’exposar els seus projectes de futur per PLF, i alhora demanarem un anàlisi de la legislatura que acaba enguany.

La propera setmana serà el debat obert, al teatre municipal, on podrà assistir públic, que seguirà en directe l’acte des de platea. Per aquests segon debat s’ha convidat a tots els caps de llista a les eleccions del proper 27 de maig.

Avui es fa el debat públic organitzat per Ràdio Malgrat al Centre cultural de la població amb tots els caps de llista, i ahir es va fer el debat a Blanes, organitzat per Ràdio Blanes des de la biblioteca amb la presència dels 8 caps de llista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics