URGENT

Absolen als dos porters de discoteca de Malgrat de Mar, acusats de matar a un jove l’any 2001.

Compartiu aquesta història

El jurat els ha declarat no culpables perquè considera que no hi ha prou indicis que demostrin la culpabilitat dels processats. En aquest sentit han destacat que els dos principals testimonis, amics de la víctima, no ‘són creïbles’, ja que la seva declaració en el judici, ‘va tenir nombroses contradiccions’.

A més, el jurat ha destacat que els dos testimonis van relatar com la víctima va morir després de rebre una pallissa quan l’informe forense insisteix en què només va patir un parell de cops al cap que li van provocar la fractura. Per tot això el jurat els ha declarat no culpables i el tribunal els ha absolt.
La fiscalia i l’acusació particular, que representa a la família de la víctima, consideraven provat que els dos acusats estaven en una discoteca de Malgrat de Mar, com a clients, la matinada del 14 de gener del 2001, quan van anar cap a un grup de magrebins que també hi eren, i que estaven ficats en una baralla amb més persones, i li van donar un cop a la víctima al cap.
Tot i que un amic de la víctima el va treure del local, segons les acusacions els dos porters van sortir del local i van donar més cops de puny al cap, i li van provocar un traumatisme cranioencefàlic. Nou dies després la víctima va morir a l’hospital. En el judici els dos acusats van negar aquesta acusació .

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics