URGENT

El PP va avaluar la passada legislatura com a pèssima.

Compartiu aquesta història

Juan Garcia, nº2 del partit popular va acusar als socialistes de fomentar les activitats il·legals a PLF, i d’exercir una política d’amiguismes.

El popular va tornar a denunciar la situació de barris i urbanitzacions de PLF, que segons els populars estan abandonades per part del govern.

Sobre propostes els populars van recordar les fetes a St. Genís o la intenció de crear una nova caserna de policia. Com a novetat va anunciar el cobriment de la riera de la Burgada, que considera molt perillosa, la creació de nous aparcaments subterranis a PLF i la promoció de l’escola d’adults del nostre municipi.

Garcia també va explicar que el PP donarà suport a les petites i mitjanes empreses i no tan a les gran com ara Inditex.

Els populars van deixar entendre que no és segur que Inditex aporti 500 llocs de treball com asseguren els socialistes. A més van posar en dubte que Inditex destini la planta que vol fer a PLF a logística.

Els populars palafollencs, faran avui el seu acte principal al centre del municipi. Serà a 2/4 de 10 del vespre al teatre quan el cap de llista de la formació Óscar Bermán presentarà el seu programa electoral a través del DVD de campanya que han realitzat els populars.

Després del míting hi haurà l’actuació dels tres tenors catalans, que interpretaran una selecció d’òpera, sarsuela i cançó lírica catalana.L’entrada serà gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics