URGENT

CIU diu que els socialistes sempre els han presentat com a enemics.

Compartiu aquesta història
D’aquesta manera Joan Gallard, segon de la llista nacionalista, volia denuncia la poca col·laboració, que segons ells han rebut de l’equip de govern.

També va voler denunciar la mala previsió a l’hora de crear el campus de primària, o a l’hora de fer el canvi de clavegueres en alguns sectors del municipi. Segons Gallard si es tornessin a produir els aiguats del mes d’octubre del 2005, hi tornaria a haver problemes, ja que no està solucionat encara la sortida d’aigües.

Gallard, que en les passades eleccions va ser el cap de llista de la federació, va exposar alguna de les propostes de la federació pels propers 4 anys:

La seva intenció és crear un CAP de salut, obert les 24 hores, amb servei d’urgències, a l’estil al de Malgrat de Mar. Va reiterar la intenció dels convergents de subvencionar el 50% dels llibres de text de les famílies censades a PLF.

En matèria cultural, CIU proposa subvencionar a totes les entitats legalment constituïdes. I en qüestió de mobilitat la federació vol construir al centre de la població un parquing subterrani.

Els convergents es reuniran aquests cap de setmana amb veïns de diferents urbanitzacions per explicar les propostes concretes per a cada zona.
Així avui a les 8 tenen prevista una reunió amb els veïns de Mas Reixach i demà a les 7 de la tarda tenen prevista una reunió amb els veïns de Mas Carbó.

Com a actes populars demà al matí la federació instal·larà un inflable infantil a la pl. de Joaquim Ruyra a partir de les 11 del matí.
Diumenge, CIU organitza el seu acte central a St. Lluís amb una fideua gratuïta per a Tothom. L’acte començarà a 2/4 de 2 del migdia al Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics