URGENT

Josep Ribas va fer un balanç positiu de la passada legislatura i en general del govern socialista.

Compartiu aquesta història
El nº2 de la candidatura socialista va explicar, en el debat d’ahir algunes de les actuacions fetes durant els últims anys de govern del PSC a l’ajuntament de PLF. Ribas va anar desgranant per àrees totes les actuacions fetes, i que es poden trobar en el bloc del candidat socialista.

Ribas també va reconèixer, que sempre hi ha falta d’infrastructures en una població en constant creixement com PLF, i que és gràcies al creixement que l’ajuntament pot disposar de terrenys per fer equipaments i serveis.

De cara a la propera legislatura, va explicar algunes de les actuacions que té previst el PSC, si renova la confiança dels palafollencs.

També va explicar que els socialistes tenen previst realitzar un nou accés viari a St. Genís, St. Lluís i Mas Carbó i va recordar que ja estan en marxa les obres d’eliminació dels semàfors d’entrada a PLF.

Ribas va explicar que l’equip de govern no exerceix discriminació cap a zones de la població, desmentint així una de les acusacions que li van fer ahir els ponents. Per a Ribas a PLF no hi ha ciutadans de 1a ni de 2a.
Els socialistes preparen les seves activitats de cap de setmana. La primera serà un sopar popular amb botifarra demà al vespre al Forroll. Els socialistes volen aprofitar la jornada a St. Genís, per fer una visita a les obres de cobertura del poliesportiu de la Figuerassa i al nou espai que connecta la Figuerassa amb el Forroll, i avui última els últims detalls. Els actes començaran a les 8 del vespre.

Ja diumenge, a la 1 del migdia els socialistes preparen una trobada a peu o en bicicleta a la zona on es construirà el nou institut de secundària, on s’explicarà el projecte. Acte seguit es visitaran les obres del camp de futbol municipal i a les 2 es visitaran els terrenys destinats a vivendes socials al costat de la biblioteca. L’excursió acabarà amb una arrossada popular al parc de les Esplanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics