URGENT

Plàcid debat el d’ahir al vespre entre les 5 formacions que opten a l’alcaldia de PLF.

Compartiu aquesta història
A les 9 del vespre començava el primer debat electoral que ha preparat Ràdio Palafolls amb motiu de les eleccions municipals del 2007.

Durant prop d’una hora i mitja es va debatre sobre el model de poble que cada formació es planteja de cara al futur i sobre les infrastructures.


A la trobada hi van participar Josep Ribas, nº3 del PSC, Joan Gallard, nº2 de CIU, Juan Garcia, nº2 del PP, Francesc Alemany, nº3 d’ERC i Rosa Dalmau, segona de la llista d’ICV EUA.

Aquesta és la primera trobada, i el proper dijous dia 24 de maig es farà la trobada entre els caps de llista al teatre municipal. Aquest se3rà un debat amb la presència de públic, així, mitja hora abans de l’inici del debat, a 2/4 de 10 del vespre, s’obriran les portes del teatre, per tal que qui vulgui escoltar el debat com a públic, pugui accedir-hi.

L’acte començarà a les 10 del vespre, i serà transmès en directe a través de RP i d’internet.Precisament, el debat d’ahir al vespre el van seguir una trentena de persones a través de la xarxa. Durant el debat hi va haver un moment amb més de 10 persones connectades alhora seguint el debat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics