El PP promet impulsar les petites i mitjanes empreses, per no haver de dependre d’empreses com Inditex.

Els populars asseguren que la seva prioritat en matèria d’economia local, és incentivar als petits i mitjans empresaris a desenvolupar-se al nostre municipi. Ho volen fer a través d’incentius fiscals, que es farien extensibles als comerciants del municipi.

L’objectiu dels populars és no haver de dependre de les grans empreses com Inditex. Precisament el PP de PLF es mostra contrari a la implantació d’aquesta empresa a PLF, tal i com reconeixia en un acte aquests cap de setmana el nº3 de la formació, Servant Dovarganés.

Ja al debat de dijous, els populars es van mostrar reacis a la implantació d’Inditex, de qui van dir que no hi havia cap compromís en ferm de l’aportació de 500 llocs de treball com auguren els socialistes. El populars també dubten que la nau que vol instal·lar Inditex a PLF, estigui destinada a logística.En relació a l’enquesta electoral d’ahir, els populars han fet arribar a aquesta emissora un comunicat de premsa on expressen el seu malestar. El comunicat dubta de la realització de les 120 trucades i atribueixen els resultats de l’enquesta a una manipulació del director de l’emissora Marc Ferri (qui va proposar als partits fer l’enquesta), de qui es pregunten qui li paga el sou, i assegura que ha escrit “tonteries i desproposits”, en la seva notícia d’ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics