URGENT

El Palauet de PLF és l’escenari avui del rodatge d’un anunci publicitari.

Compartiu aquesta història
El nostre pavelló esportiu, obra de l’arquitecte japonés Arata Isosaki, és avui l’escenari del rodatge d’un spot de televisió d’una marca de cotxes.

En concret l’empresa Mercedes està rodant un anunci, que sols es podrà veure als Estats Units, a l’interior de la pista del Palauet.

Palauet de PLF

Des d’ahir un equip d’operaris està preparant el rodatge, que comença avui i que té previst finalitzar a finals d’aquesta tarda. L’empresa encarregada del rodatge de l’anunci ha llogat el Palauet al consistori per aquestes dues jornades.

Per fer l’anunci han adaptat el parquet de la pista, cobrint-lo amb unes plaques metàl·liques i han de fer algunes modificacions, però s’han compromés a deixar-lo tal i com estava abans de l’entrada de l’equip de rodatge.Per cert és un rodatge que es fa a porta tancada dins el palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics