URGENT

Èxit d’assistència al debat que RP va organitzar ahir al teatre municipal.

Compartiu aquesta història
A les 10 en punt començava el debat amb els 5 candidats des del teatre municipal, on s’hi van arribar a aplegar unes 200 persones per seguir des de platea el debat que finalment es va allargar fins a 2/4 d’1 de la matinada.

Els caps de llista van repassar el seu programa en matèria d’ensenyament, joventut, economia, urbanisme, medi ambient i gent gran. També es va dedicar una bona estona a la implantació d’Inditex al nostre municipi.

El debat que va transcorre amb normalitat, va ser seguir per internet per una vintena de persones, que en algun moment determinat es va conectar per seguir el debat des del teatre.

El debat és el segon que que ha organitzat aquesta emissora en motiu de les eleccions municipals del proper diumenge, el primer va ser ara fa una setmana amb representants de cada una de les candidatures, i es va fer en directe des dels estudis de RP.

El d’ahir va ser l’únic debat amb tots els 5 caps de llista de les formacions a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics