URGENT

Una jove de Pineda ferida de gravetat a causa d’un incendi a casa seva.

Compartiu aquesta història
Una noia ha patit cremades de primer, segon i tercer grau en un incendi que hi ha hagut aquesta matinada en una casa de Pineda de Mar, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc ha començat a dos quarts de dues i ha quedat controlat en menys de mitja hora.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a dos quarts de dues de la matinada d’un incendi d’habitatge al número 37 del Passeig Costa Brava, a Poble Nou, de Pineda de Mar.
A causa del foc, una noia de 22 anys, ha resultat amb cremades de primer, segon i tercer grau a les extremitats i a la pelvis. La víctima, que en un primer moment ha estat traslladada a l’hospital de Calella, ha estat evacuada finalment, a l’hospital Vall d’Hebron.

L’incendi ha quedat controlat deu minuts abans de les dues de la matinada i ha afectat el menjador i dues habitacions, d’una casa de planta baixa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 5 dotacions dels Bombers, dels parcs de Pineda i Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics