URGENT

El proper dimarts acaba el termini de pagament de diferents impostos municipals.

Compartiu aquesta història
El proper dia 5 de juny acaba el termini establert pel pagament de 4 impostos municipals.
En concret finalitzarà el període voluntari de pagament de l’impost sobre bens immobles (IBI), la taxa de recollida d’escombraries, la taxa de servei del cementiri municipal i la taxa dels guals parmanents.

Precisament aquests últim impost va provocar molta polèmica per la intenció primera del consistori de encarir el preu del gual per als garatges públics, i fer pagar segons els cotxes que hi havia al aparcament. Després de les queixes veinals en diferents plens finalment la taxa s’ha unificat i tots els guals permanents valen el mateix, 42 € i mig.


Les taxes d’escombraries de domicilis tenen el mateix preu per tothom, en concret consta 103 €. Les escombraries comercials, taxa que han de pagar els establiments comercials i les empreses, és superior per entendre que generen més brossa.
Pel que fa a l’impost sobre bens immobles, depèn evidentment dels bens de cada persona i la taxa del cementiri municipal es situa enguany al 10€ amb 20 cèntims.

El pagament es pot fer en qualsevol entitat bancària de les indicades en l’avís de pagament que ha estat tramès a cada interessat. En el cas de no haver rebut aquest avís podeu demanar-ne un duplicat a l’oficina de l’organisme de Gestió tributària de la Diputació de BCN, al carrer major, nº2 que és obert al públic de dilluns a divendres de 2/4 de 9 i fins les 2 del migdia. També existeix un número de telèfon per resoldre dubtes, és el 93 765 23 07

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics