URGENT

Ràdio Palafolls tanca el seguiment de la campanya electora amb un balanç positiu.

Compartiu aquesta història
Des de l’inici de la campanya electoral, el passat 11 de maig, aquesta emissora ha posat tots els esforços en mantenir a la seva audiència puntualment informada sobre els esdeveniments més importants de cada formació política i les seves propostes. A banda de fer el seguiment, també ha estat la impulsora de 2 entrevistes a cada candidat a l’alcaldia i de 2 debats. Preciossament un d’aquests dos debats, celebrat el passat dijous al teatre de PLF, va ser un dels esdeveniments de la campanya més seguits per els palafollencs. Més de 200 persones van assistir al teatre del municipi per viure el debat en directe, més de 20 persones el van seguir amb interes per internet i les que van seguir el debat a través de la ràdio que no es poden comptabilitzar.

Els informatius del migdia de la campanya electoral, van ser dedicats quasi en exclusiva a la informació política i a més aquesta emissora va inaugurar un bloc d’informació política a internet.

Visites a www.radiopalafolls.com, per mesos
El dia de màximes visites al bloc polític de RP va ser el passat dia 21, coincidint amb la publicació de l’enquesta que RP va fer a 120 persones per fer una primera estimació de vot i que dibuixat com una enquesta relativament fiable, ja que en la majoria de formacions encertava els resultats finals dels partits.

Bloc polític estadístiques dels dies més visitats

Aquests bloc, on s’hi podia trobar tota la informació sobre els partits que es presentaven a PLF, ha rebut més de 1100 visites fins avui, dia en que el bloc quedarà parat. Això vol dir que a partir d’avui ja no es posaran noves informacions sobre les eleccions municipals.
A partir d’ara les informacions s’aniran publicant al bloc d’informació general.
Per tot plegat, aquesta emissora es consagra com a únic mitjà d’informació local capaç de realitzar un seguiment diari d’un dels esdeveniments més importants en la vida social i política d’un municipi, com són les eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics