URGENT

La Residència Pinya de Rosa de Palafolls celebra els seus primers 20 anys d’existència amb el canvi d’ubicació com a projecte de futur.

Compartiu aquesta història
El Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) i Residència Pinya de Rosa de Palafolls, que dóna servei assistencial a persones discapacitades intel·lectuals d’edat adulta ,amb necessitat de suport per dur a terme les activitats de la vida diària, va celebrar, aquests dissabte passat, el 20è aniversari com a residència amb un seguit d’actes festius en què van participat el personal del centre i els seus usuaris i familiars.

Actualment, Pinya de Rosa, que pertany a la Fundació Privada ASPRONIS, disposa de 46 places de residència i atén 8 usuaris al Centre d’Atenció Especialitzada del nostre municipi.

La celebració del 20è aniversari del servei de residència va estar marcada pel projecte d’un nou centre al mateix poble que substituirà l’actual Pinya de Rosa, situat a l’avd Cost Brava de PLF, i que comptarà amb més places residencials. La presidenta de la fundació Aspronis, Mº dolors Oms, explica les característiques de proper centre.

Oms, destaca la bona predisposició i sensibilitat que sempre ha mostrat el consistori palafollenc davant les demandes d’Aspronis. Fa poques setmanes es va anunciar que alguns dels pisos de protecció oficial que es faran a la Biblioteca estaran destinats al col.lectiu d’Aspronis, per a fer-hi pisos tutelats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics