URGENT

L’Ampa del Ceip Mas Prats prepara per aquests diumenge una festa solidària.

Compartiu aquesta història
Aquests diumenge al matí començarà la primera festa solidària organitzada per l’Ampa de l’escola Mas Prats de PLF. Es tracta d’una celebració multicultural oberta a tota la població.
La jornada començarà amb un torneig de futbol per a totes les edats, a partir de les 10 del matí a la pròpia escola. També hi haurà aeròbic, petjades solidàries, tallers de malabars, una enlairada de globus, una exposició d’objectes i fotografies d’arreu del món i venta de samarretes solidàries.

La jornada culminarà amb un dinar popular al preu de 3 € i mig, que inclou amanida, botifarrada amb pa amb tomàquet i tall de melò.
Durant la jornada, a més s’escoltaran musiques del món coincidint amb les diferents nacionalitats dels estudiants del centre, o de les nacionalitats que conviuen a PLF, com ara musica de Rússia, Ucrània, Líban, cap verd, Austràlia , o Eslovàquia.
Els motius que han dut a organitzar aquesta festa ens els explica la presidenta de l’ampa del Mas Prats Victòria Arnitges.

Els beneficis de la festa es destinaran a projectes de cooperació internacional a San Isidro, la població nicaragüenca agermanada amb PLF

Els tiquets per participar en aquesta festa solidaria de la multiculturalitat es poden trobar a l’administració de loteries de PLF, al Bar Iker, al cafè de PLF i ST Lluís, i a la pròpia ampa del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics