Aquesta nit el concert de Yeah i la família Rústika obren les activitats del cap de setmana a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El concert jove, que anualment es fa al nostre municipi, serà avui el protagonista de l’agenda cultural de PLF. El concert es farà a partir de les 11 de la nit a la pista exterior del Palauet i reunirà a dues formacions. La primera, una banda palafollenca, és Yeah, que fa versions de grans temes classics del rock, i cançons pròpies. Els segons, la família Rustika, una formació nascuda l’any 2002 a l’hospitalet que barreja rumba, rock, folch i flamenc.

Demà dissabte a les 9 del vespre hi ha una nova proposta de les 1000 o una nits de viatges. Demà és el torn de Grècia. Es tracta d’apropoar-se a aquests país a través de la mirada d’una família grega vinguda a Catalunya. A banda d’aproximar-nos al país, i com a complement s’oferirà menjar típic de Gràcia.

Diumenge hi ha múltiples activitats al nostre municipi, el primer la trobada dels Liberty, a la Figuerassa. Es tracta de la seva trobada anual, en la que fan una volta amb les seves motocicletes. La jornada s’allarga fins després del dinar que oferiran a la Figuerassa.

A les 10 del matí començarà la festa solidaria del Ceip Mas Prats. Dinar popular, i diferents tallers i exposicions al pati de l’escola del nostre municipi per tal de recollir fons per Nicaragua. La festa està organitzada per l’Ampa de l’escola amb la col·laboració de RP.

Al migdia a St. Genís hi haurà espectacle infantil, amb dances, cançons i contes. Serà a 2/4 d’1 a la plaça de l’associació de veïns del poble.
També diumenge hi ha l’últim dels petits concerts de cambra a St Genís d’enguany. Serà amb Llibert Fortuny al Saxo, Jordi Farrés a la guitarra, a partir de les 6 de la tarda al l’església de St. Genís al preu de 3€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics