URGENT

Aquesta nit el concert de Yeah i la família Rústika obren les activitats del cap de setmana a PLF.

Compartiu aquesta història

El concert jove, que anualment es fa al nostre municipi, serà avui el protagonista de l’agenda cultural de PLF. El concert es farà a partir de les 11 de la nit a la pista exterior del Palauet i reunirà a dues formacions. La primera, una banda palafollenca, és Yeah, que fa versions de grans temes classics del rock, i cançons pròpies. Els segons, la família Rustika, una formació nascuda l’any 2002 a l’hospitalet que barreja rumba, rock, folch i flamenc.

Demà dissabte a les 9 del vespre hi ha una nova proposta de les 1000 o una nits de viatges. Demà és el torn de Grècia. Es tracta d’apropoar-se a aquests país a través de la mirada d’una família grega vinguda a Catalunya. A banda d’aproximar-nos al país, i com a complement s’oferirà menjar típic de Gràcia.

Diumenge hi ha múltiples activitats al nostre municipi, el primer la trobada dels Liberty, a la Figuerassa. Es tracta de la seva trobada anual, en la que fan una volta amb les seves motocicletes. La jornada s’allarga fins després del dinar que oferiran a la Figuerassa.

A les 10 del matí començarà la festa solidaria del Ceip Mas Prats. Dinar popular, i diferents tallers i exposicions al pati de l’escola del nostre municipi per tal de recollir fons per Nicaragua. La festa està organitzada per l’Ampa de l’escola amb la col·laboració de RP.

Al migdia a St. Genís hi haurà espectacle infantil, amb dances, cançons i contes. Serà a 2/4 d’1 a la plaça de l’associació de veïns del poble.
També diumenge hi ha l’últim dels petits concerts de cambra a St Genís d’enguany. Serà amb Llibert Fortuny al Saxo, Jordi Farrés a la guitarra, a partir de les 6 de la tarda al l’església de St. Genís al preu de 3€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics