URGENT

Tan Esquerra com Iniciativa de PLF no tanquen la porta al possible pacte amb el PSC, però creuen que no serà fàcil.

Compartiu aquesta història
Els dos grups pretesos pels socialistes palafollencs per formar govern de coalició no volen tancar la porta al pacta abans de la reunió amb el PSC a finals d’aquesta setmana.

Tots 2 però són concients que el fet que el PSC tingui majoria els fa no necessaris per governar i que per tan, no deixa de ser una posició incomoda, segons els dos líders polítics.

El líder d’Esquerra, veu dificil el pacte de govern amb els socilistes palafollencs, però no volen tancar-se sense haver parlat primer amb el futur alclade de PLF, Valentí Agustí.

El cas és simetric a casa dels ecosocialistes. Juan Andrés Osorio, cap de llista d’ICV, també recela del possible pacte, però primer vol saber quins són els plans del PSC local.

Les dues formacions creuen que la majoria absoluta del PSC aconseguida diumenge, no els fa ser necessaris per governar, i podria ser un escull per arribar a un pacte de govern tripartit.
Els partits es reuniran amb el PSC aquest divendres i dissabte i dilluns es podria anunciar si hi ha pacte i fins i tot les carteres corresponents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics