URGENT

Ja han sortit els programes de la Imserso.

Compartiu aquesta història
El programa de vacances per a persones grans, la imserso, ja ha sortit aquests primers dies de juny. Al programa s’hi poden acullir les persones majors de 65 anys, pensionistes pel sistema de la seguretat social, pensionistes de viudetat majors de 55 anys o d’invalidesa o prejubilats amb més de 60 anys.

La Imserso ofereix diferents modalitats de viatges i estades per la gent gran, estades que es fan entre l’octubre del 2007 i el juny del 2008, en diferents modalitats, entre les que hi ha estades en zones costeres, viatges culturals per conèixer la història i l’art d’Espanya, el turisme de natura i els intercanvis amb altres països.

A tall d’exemple un viatge de 8 dies a Portugal, costa 167,30 € l’allotjament en hotel.

Les persones interessades en participar en aquests programes de vacances cal que demanin hora amb la treballadora social a partir del proper dimecres dia 6 de juny. Les inscripcions són possibles fins el divendres dia 22 de juny d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics