URGENT

Avui es tornen a reunir ERC i PSC de PLF per parlar de la possible entrada dels republicans a l’equip de govern.

Compartiu aquesta història
Avui Jordi Pedemonte, el líder d’Esquerra a PLF i Valentí Agustí el futur alcalde de PLF, es tornaran a reunir per possibilitar l’entrada dels republicans a l’equip de govern. La d’avui és la segona de les entrevistes entre els dos líders polítics.
Ahir Valentí Agustí assegurava a aquesta emissora que l’actitud d’Esquerra era de més reticència respecte altres forces amb les que els socialistes estan mantenint converses.

ERC reclama tenir protagonisme en el futur govern municipal, per tal d’acceptar un pacte amb els socialistes palafollencs. Pedemonte assegura que si l’equip de govern no assimila part del programa dels republicans no té cap sentit entrar en el govern local, independentment de les carteres que els ofereixin els socialistes. Sobre el possible pacte entre PSC i CiU, Esquerra creu que quantes més voluntats inclogui el nou govern municipal millor.

Pedemonte assegura que en la primera reunió els socialistes havien ofert carteres de pes dins el consistori, sense especificar quines, però que realment volen ser part del govern i no un figurant.
Esquerra és la 4a força al nostre municipi amb un regidor al consistori municipal, el mateix Jordi Pedemonte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics