URGENT

La Sagrada Família, meravella entre les meravelles de Catalunya

Compartiu aquesta història
Finalment la Sagrada Família de Barcelona ha estat escollida com la meravella de les meravelles d’entre les set que s’han escollit d’arreu de Catalunya durant els últims mesos. Ho ha aconseguit amb el 41% dels vots.

El temple de Gaudí va ser escollida primer meravella de les comarques de BCN, on també competia el Castell de PLF. La nostra fortalesa va passar la primera les 2 primeres fases del concurs però en la tercera havia de competir amb totes les meravelles proposades a la ciutat comptal, com el parc Güell, l’hospital de St Pau i la pròpia Sagrada Família, i va ser llavors que van tombar el nostre castell, que, això sí, ha estat considerada una de les 100 meravelles de Catalunya.


Les set triades finalment han estat: el celler cooperatiu de Gandesa, Sant Miquel de Cuixà, a la Catalunya Nord, la catedral de Girona, la Seu Vella de Lleida, el conjunt imperial Tarraco de Tarragona i el centre històric de Vic, a banda de la Sagrada Família. L’Organització Capital de la Cultura Catalana, qui juntament amb Catalunya Ràdio, organitzava la iniciativa, s’ha mostrat molt satisfet de tot el procés d’elecció de les meravelles del patrimoni cultural de Catalunya, ja que hi han participat més de 35.500 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics