URGENT

L’Associació de Comerciants de PLF pagarà els llibres de text a tres estudiants del municipi.

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un nou sorteig organitzat per l’entitat, que sortejarà tres lots de llibres escolars pel proper curs.

En aquests mes de juny i durant part del juliol, les persones que realitzin compres en els diferents establiments adherits a l’associació rebran una butlleta que cal omplir i el proper 14 de juliol, es farà una jornada marcadament infantil en la que es sortejaren els 3 lots de llibres escolars.

També amb les compres als establiments es donaren les entrades per participar, el mateix dia 14 de juliol, a una festa de l’escuma al Palauet de PLF a partir de les 10 del matí. L’única manera de participar en aquesta festa de l’escuma és a través de les entrades que repartiran les botigues associades. Després d’aquesta festa de l’escuma es farà el sorteig dels lots de llibres, a partir de 2/4 de 2 del migdia des del Palauet. El president de l’Associació de Comerciants, Francesc Tresseres ens explica que la iniciativa vol promocionar el comerç local per tal de fer conèixer les seves possibilitats, i evitar que els palafollencs vagin a comprar a fora.

L’associació pagarà directament a l’escola dels guanyadors, sigui quina sigui, ja que no només compraran persones amb fills escolaritzats a PLF.

L’últim dia d’entrega de participacions al sorteig serà el proper dia 13 de juliol en qualsevol de les més de 45 botigues i comerços adherits a l’associació de comerciants de PLF.
Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Comerciants de PLF, amb la col·laboració de l’Ajuntament de PLF i amb el suport de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics