URGENT

La Salma, un exemple a NO seguir.

Compartiu aquesta història
La crueltat del les persones que abandonen els animals de companyia s’exemplifica amb el cas de la Salma, el cas més greu amb el que s’han trobat al centre d’atenció d’animals doméstics del Maresme. La Salma va ser trobada a PLF.

Molts gossos i gats que arriben al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics del Maresme es troben en un estat lamentable. Uns amb signes evidents d’haver patit maltractaments físics; altres amb problemes de salut,; d’altres, molt prims i malnodrits,…. però cap d’ells es pot comparar al cas de la Salma, una gossa de 6-7 anys que va ser recollida el passat dijous al nostre municipi

El servei de recollida d’animals abandonats es va traslladar a Palafolls d’on havia rebut una trucada informant que als voltants d’una masia hi havia un gos amb signes d’abandonament. El que es van trobar quan van arribar al lloc indicat va ser, en paraules de les persones que van assistir l’animal, “el viu reflex del patiment”. Una gossa, d’uns 6-7 anys, que patia una greu deshidratació, caquexia, mucoses pàlides, hipotermia, edemes cornials, espigues dins de l’ull, una gravissima infectació per paparres, otitis, alopecies, eczemes i descamacions a la pell.

La Salma, recollida a PLF, al centre d’atenció d’animals doméstics FOTO: CC Maresme

La Salma va ser traslladada al centre on tot i els esforços dels serveis veterinaris , la Salma va morí.

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme vol denunciar públicament aquest cas per sensibilitzar l’opinió pública i per fer reflexionar els propietaris que abandonen les seves mascotes sobre les conseqüències dels seus més que detestables actes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics