URGENT

Més del 70% dels palafollencs han escoltat aquesta emissora alguna vegada.

Compartiu aquesta història

En menys de dos anys en antena, RP ja ha estat escoltada pel 73% dels palafollencs, segons revela una enquesta feta per aquesta emissora.

7 de cada 10 persones han assegurat que coneixen la nostra emissora i que alguna vegada l’han escoltada en el decurs d’aquests primers dos anys en antena, efemèride que es celebra la propera setmana.

Resposta a la pregunta; ha escoltat alguna vegada RP?

A més l’enquesta realitzada desvetlla que el 42% dels palafollencs consultats escolta regularment o habitualment l’emissora.
Això vol dir que 4 de cada 10 palafollencs, quasi la meitat, segueix la programació habitual d’aquesta emissora, com a mínim un o dos dies per setmana.

Si apliquem aquest percentatge al nombre de persones censades al municipi, uns 8000 palafollencs, podem dir que més de 5800 persones han escoltat aquesta emissora alguna vegada i que més de 3300 l’escolten regularment.

Resposta de les persones que havien escoltat alguna vegada RP

L’enquesta es va fer per telèfon a 120 persones aleatòriament sense atendre criteris sociològics, coincidint amb l’enquesta sobre intenció de vot de les passades eleccions municipals a PLF.

De fet Ràdio Palafolls tanca el mes de maig amb els millors resultats de la seva curta història.

Si atenem a les dades fiables i computables que tenim a disposició , més de 400 persones van escoltar la Ràdio per internet, més de 1200 van consultar la plana web d’informació política i més de 1100 persones van consultar el web de la nostra emissora, des d’on es pot connectar a la ràdio “on line”, duplicant el registre del mes d’abril.

A banda els actes organitzats per aquesta emissora per seguir les eleccions municipals van ser un èxit, com ho demostra el debat obert al públic al teatre, on van participar més de 200 persones.

Estudis centrals de Ràdio Palafolls, en el decurs d’un programa.

El bloc d’informació general, des del febrer passat, ja l’han visitat prop de 3000 persones.
El proper dia 11 de juny aquesta emissora complirà el seu segon aniversari, convertida en un mitja públic d’informació i entreteniment líder al municipi, per ser l’únic mitja de comunicació que es centra en PLF i les seves rodalies, tan en informació com en contingut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics