URGENT

Óscar Bermán del PP de PLF qualifica de circ, de penós i de pèrdua de la democràcia el procés de pactes postelectorals que viu el nostre municipi.

Compartiu aquesta història

El líder dels populars palafollencs creu que no és coherent que els partits que han defensat postures contraries a l’equip de govern, ara s’ofereixin per pactar amb ells. Bermán ho exemplifica amb casos com el de l’enllumenat de Mas Reixach. El popular es pregunta si mantindran les seves postures dins el govern municipal, contràries a les posicions dels socialistes, o si estaran d’acord amb la polítiques de càrrecs de confiança del consistori socialista.

Per tot plegat creu que aquests procés de pactes és un circ, en el que qui perd és la democràcia. Bermán també creu que potser el que busquen alguns partits és un sou del consistori.

Bermán es mostra sorprès per l’actitud de CiU, que com ja va anunciar aquesta emissora aquesta setmana està negociant la seva possible entrada al futur govern municipal. El líder dels populars palafollencs recorda a la federació que l’última vegada que els nacionalistes van pactar amb els socialistes, els va passar factura a les eleccions municipals del 1999 on van perdre un dels regidors municipals. A més Bermán afegeix que CiU, que ha estat a l’oposició aquests últims 4 anys juntament amb els populars, hauria d’haver treballat més i no sols els dos últims mesos abans de les eleccions.

Per Bermán, si els votants no han donat suport als programes electorals de CiU, Esquerra i Iniciativa, el que han de fer és quedar-se a l’oposició, des d’on Bermán assegura que també es treballa pel municipi.

El regidor popular creu que amb aquestes negociacions es confirma que el vot útil en les passades eleccions era el del PP.

Aquests dies el PSC busca suports de cara a la present legislatura entre les forces de l’oposició, on no hi entren els populars, per decisió pròpia tan dels socialistes com dels propis populars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics