URGENT

Joan Morell posa el seu càrrec a disposició del partit pels mals resultats obtinguts a les eleccions municipals

Compartiu aquesta història
El fins ara alcalde de Pineda i actual diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Joan Morell, va comunicar en l’assemblea de CiU de Pineda d’ahir al vespre que posa el seu càrrec de regidor i cap de llista del grup municipal a disposició del partit. Morell ha pres aquesta decisió pels mals resultats obtinguts en les eleccions municipals del 27 de maig, en què la Federació va perdre 4 dels 9 regidors que ha tingut aquesta legislatura.
En una nota de premsa, CiU de Pineda diu que Morell “es posa a disposició del partit per treballar per Pineda desde el lloc on pugui ser més útil”. Segons aquesta nota, la Federació ha valorat “molt positivament l’actitud de Joan Morell per considerar que ha de començar una nova etapa, on CiU ha de treballar per recuperar de nou la confiança de les ciutadanes i ciutadans de Pineda”. La Federació també ha anunciat que farà “una oposició constructiva al servei de les persones”. “La coalició també ha volgut destacar la feina feta per Joan Morell en els darrers vuit anys com a alcalde del municipi”.Morell ha estat setze anys regidor de CiU a l’Ajuntament pinedenc i els últims vuit anys ha estat alcalde de Pineda.
La propera setmana és possible que Morell i CiU de Pineda anunciin el futur del ara per ara líder de la fedaració al municipi.

Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics