URGENT

A Malgrat de Mar, continuen les converses per establir pactes de governabilitat.

Compartiu aquesta història

Després de les eleccions Conxita Campoy reforça la seva majoria simple amb 8 dels 17 regidors de Malgrat, un més que fa 4 anys, tot i perdre més de 250 vots, i s’ha quedat a 1 regidor de la majoria absoluta.
Campoy ja s’ha reunit amb la resta de partits del plenari malgratenc, per tal de buscar algun pacte de governabilitat al municipi, tot i que, segons diu a Ràdio Paladolls, no existeix cap pacte de moment i reconeix que podria començar a governar sense pactes, de moment.

Segons Campoy no hi ha cap porta tancada.

La segona força del municipi és ERC amb 4 regidors, CiU té 3 regidors, Iniciativa continua amb un regidor, però ara ja és la 4a força política al municipi després de sobrepassar en vots al PP que va perdre 1 dels 2 regidors que tenia, i ara és la 5a força del municipi.

L’última legislatura, Campoy va governar amb el suport de CiU i del PP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics