A Malgrat de Mar, continuen les converses per establir pactes de governabilitat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de les eleccions Conxita Campoy reforça la seva majoria simple amb 8 dels 17 regidors de Malgrat, un més que fa 4 anys, tot i perdre més de 250 vots, i s’ha quedat a 1 regidor de la majoria absoluta.
Campoy ja s’ha reunit amb la resta de partits del plenari malgratenc, per tal de buscar algun pacte de governabilitat al municipi, tot i que, segons diu a Ràdio Paladolls, no existeix cap pacte de moment i reconeix que podria començar a governar sense pactes, de moment.

Segons Campoy no hi ha cap porta tancada.

La segona força del municipi és ERC amb 4 regidors, CiU té 3 regidors, Iniciativa continua amb un regidor, però ara ja és la 4a força política al municipi després de sobrepassar en vots al PP que va perdre 1 dels 2 regidors que tenia, i ara és la 5a força del municipi.

L’última legislatura, Campoy va governar amb el suport de CiU i del PP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics