URGENT

Diumenge es farà la tradicional catifa de flors de Corpus a PLF.

Compartiu aquesta història
Ja fa uns anys que el nostre municipi va recuperar la tradició de les enramades de corpus.
Així el diumenge següent a Corpus, es realitza al nostre municipi una gran catifa de flors a la confluència dels carrers Major, Costa Brava i Francesc Macià.

L’any passat, coincidint amb el 250è aniversari del naixement de Mozart, la catifa de flors de PLF va estar dedicada al compositor austríac.

Enguany, l’organització representarà el castell de PLF coincidint amb la nominació de la nostra fortalesa com a meravella de Catalunya, i que com saben, va superar dues fases del concurs, però finalment va perdre davant la Sagrada Família de BCN.

Demà dissabte es començarà el treball de la catifa preparant els pètals de flors a partir de les 5 davant el casal de la dona, a la pl. Del Fòrum Palatiolo. Totes les flors són donades per vivers del nostre municipi.

Diumenge a partir de les 8 del matí es començarà l’elaboració de la catifa de flors, i s’espera que a les 12 del migdia ja estigui enllestida i aquella hora s’espera que hi hagi el petit concert de la banda de música de l’escola de música de PLF.

Fa 3 anys la protagonista de la catifa de flors va ser la Pau, en fa 2 va ser el Quixot, i l’any passat Mozart.
Enguany, la composició del castell de PLF, que dibuixarà el palafollenc Óscar Jimenez, estarà al carrer fins a les 8 del vespre, pel que el trànsit en aquests punt de la població, així com l’aparcament, estarà restringit als carrers Major, Francesc Macià, i Costa Brava, entre Ramon Turró i Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics