URGENT

Ja s’acosta l’estiu i la Diputació de Barcelona ha presentat la campanya de les platges 2007 .

Compartiu aquesta història

L’objectiu de la campanya d’enguany és garantir als ajuntaments els serveis mínims de salvament i seguretat a les platges. A més de tríptics, polseres i altres, també s’emetrà un anunci.

L’ens provincial col·labora amb els ajuntaments dels municipis costaners, dotant-los d’infrastructures, materials i suport econòmic per garantir els serveis de seguretat i salubritat a les platges. Enguany, a més, la campanya centra el seu interès en la prevenció del càncer de pell, fruit d’un conveni amb l’Institut d’Oncologia.

Així la Diputació destinarà una partida de més de 850.000 euros per a aquesta campanya en la que es distribuiran mini contenidors per a la brossa petita i les burilles, tríptics amb consells i recomanacions, o polseres identificatives per als nens, entre altres.
En un altre sentit, la comarca del Maresme ha aconseguit un total de 9 bandseres blaves per aquests estiu.

El distintiu que concedeix la Fundació Europea d’Educació Ambiental en reconeixement a la qualitat de la neteja, la seguretat i la gestió mediambiental de platges i ports esportius lluirà a vuit municipis, principalment de l’Alt Maresme.

A la nostra zona han estat reconegudes la platja de Garbí de Calella, la de Malgrat centre, la de Pineda centre i les de Platjola-Escaletes i Sant Pol de Sant Pol de Mar. La bandera blava és un guardó internacional que es concedeix des de 1987.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics