URGENT

Els mossos detenen a dos traficants de drogues que actuaven a PLF i a l’alt Maresme i la Selva.

Compartiu aquesta història
Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat, a dos homes d’entre 42 i 56 anys, per un delicte de tràfic de drogues. Els agents investigaven des del mes de febrer els dos detinguts ja que tenien indicis que venien heroïna i cocaïna a Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera i Blanes.

De les vigilàncies i seguiments que es van fer durant aquests mesos, els agents van constatar que els dos homes, de nacionalitat gambiana, eren venedors habituals de cocaïna i heroïna i es desplaçaven junts en el mateix turisme per vendre la droga.

Material decomissat pels Mossos

Els delinqüents duien les bosses de droga dins la boca protegides amb diverses capes de plàstic per poder-se-les empassar en cas que els enxampés la policia. Divendres el jutge va autoritzar l’escorcoll dels domicilis dels dos homes on els mossos van trobar més de 330 grams d’heroïna, 11 grams de cocaïna, 30 de marihuana i 5 de haixix. Tot plegat tenia un valor al carrer aproximat de 21 mil 500 €.
Els dos homes van ingressar a presó aquests dissabte passat, per ordre judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics