URGENT

CiU demana un nou estudi sobre el desdoblament de l’N-II que no afecti a St Genís de PLF.

Compartiu aquesta història

El grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats defensarà avui en la comissió de Foment una proposició no de llei que insta el govern a impulsar un nou estudi informatiu sobre el desdoblament de l’N-II al Maresme.

La iniciativa plantejada pels nacionalistes demana amb urgència un nou estudi del desdoblament de la N2 entre Pineda i Tordera abans d’aprovar qualsevol planificació definitiva. La intenció de CiU és la d’evitar l’afectació que l’actual estudi comporta per als veïns de Sant Genís de Palafolls». Segons el diputat de CiU Josep Sánchez Llibre, el projecte «suposaria una gravíssima afectació per al nucli i el deixaria envoltat de grans infraestructures».

Entre les alternatives, que defensa Sánchez Llibre, hi ha la possibilitat de fer el desdoblament per la part nord de l’actual traçat de l’autopista C-32, una opció que suposaria un cost menor d’execució ja que no seria necessari fer nous túnels a la zona i tindria una longitud molt menor.

El desdoblament de la N2 al Maresme, ressegueix l’autopista C32, fins a Pineda des d’on hi ha diferents possibilitats, algunes d’elles, les més ben valorades, afecten a St. Genís de PLF.
L’ajuntament de PLF va demanar amb el vot favorable de tots els partits polítics amb representació al plenari, que no es faci cap desdoblement de la N2, i que es recuperi la concessió que Acesa té de l’autopista i fer-la gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics