URGENT

Un petit incendi crema mitja hectàrea a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

Cap a les 7 de la tarda va començar un petit incendi en un descampat entre l’avd costa Brava de Malgrat de Mar i la N2 al seu pas per la població. Fins al lloc dels fets es van desplaçar fins a 3 dotacions terrestres dels bombers de la Generalitat, que en ¾ d’hora ja tenien controlat i extingit l’incendi.

Segons els bombers el foc va cremar 4600m2 de verdisses i matolls.

Aquest és el primer incendi a Malgrat de Mar aquests estiu, però el primer de l’Alt Maresme, on ja hi ha hagut petits incendis a Pineda i Calella. L’any passat al Maresme hi va haver 2 grans incendis, i 64 de petits, tal i com recorda el president dels ADF de l’alt maresme, el palafollenc Joan Aldrufeu, que demana la màxima prudència amb els focs i els petards ara que s’acosta St Joan.
-*
L’incendi de Malgrat es va produir el mateix dia que el Departament de Medi Ambient i Habitatge destini 1.300.000 € a les agrupacions de defensa forestal perquè comprin material nou. Aquesta és la 2a convocatòria d’ajuts oberta aquest 2007. En total es destinaran 2 milions 300 mil€ al manteniment i adquisició de material per a la prevenció o d’actuació immediata en incendis forestals de les ADF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics