URGENT

Uns pares dels alumnes de 4tC de l’escola Les Ferreries busquen un mestre que estigui dos anys seguits amb els seus fills.

Compartiu aquesta història
Cansats i desesperats els pares i mares dels alumnes de 4tC de primària de l’escola Les Ferreries volen que els seus fills tinguin el mateix professor els dos últims cursos de primària a PLF.

És una practica habitual que els alumnes tinguin el mateix professor durant el mateix cicle, és a dir el mateix mestre a 1r i 2n, el mateix per 3r i 4t, i el mateix a 5è i 6è, però els alumnes de 4T C de Les Ferreries, no han repetit mai de mestre. A més els pares es queixen que a P3 van estar els 10 primers dies sense mestre i que aquests curs, també van començar sense professor. Roser Tolosa, és una d’aquestes mares de 4tC, i ens explica la problemàtica.

És por tot plegat que un grup d’aquests pares i mares han iniciat la recerca d’un professor de primària, que es vulgui implicar en l’educació dels seus fills durant els propers 2 cursos, que a més els pares entenen que és la preparació per la ESO.

La queixa dels pares i mares les han fet arribar per carta al conseller d’educació, Ernest Maragall, al vice-president de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira, i al president José Montilla, reclamant solucions al problema educacional que tenen aquests grup de primària de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics