URGENT

CiU de Pineda haurà de decidir si Morell continua o no com a líder nacionalista a la població.

Compartiu aquesta història
L’exalcalde de Pineda de Mar i diputat de CiU, Joan Morell, se sotmetrà a la confiança del seu partit sobre la seva continuïtat com a regidor, després de perdre quatre dels nou regidors que tenia. Morell haurà de ser votat per la militància del partit, i també la direcció local de CiU, que ja va anunciar que ratificarà un procés de “profunda renovació”.

Segons va explicar a Europa Press el president local de CDC i vicepresident comarcal de CiU, Enric Creus, el càrrec de Morell “es manté a sobre de la taula” fins que la militància decideixi si el ratifica o el substitueix. CiU agafa aquest camí per , segons diuen en un comunicat, no prendre cap decisió precipitada i optar per la ponderació.

Joan Morell
Morell va agafar dissabte la seva acta de regidor, tot i que ell mateix ja havia plantejat el dubte de si l’agafaria o no, atesos els resultats de les passades eleccions. Dissabte va ser proclamat alcalde de Pineda el socialista Xavier Amor, que governrà juntament amb l’única regidora d’ERC, Mònica Palacín, que va acceptar amb el suport de l’assemblea del seu partit la invitació del PSC d’integrar-se al govern municipal, tot i la majoria absoluta d’Amor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics