URGENT

Restablert el servei de rodalies, després d’una averia aquests matí.

Compartiu aquesta història
La circulació per la xarxa de Rodalies de Renfe ha quedat normalitzada després que l’avaria d’un tren a l’entrada de l’Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat) hagi originat endarreriments en quatre trens en les línies de rodalies, entre elles la del Maresme, a partir de les 8.30 hores aproximadament.
Un portaveu de la companyia ferroviària ha explicat a l’àgencia EFE que l’avaria ha trigat uns 20 minuts a ser solucionada i que només ha afectat quatre trens que utilitzen les línies que passen per l’estació de l’Hospitalet.
Les persones que viatjaven en aquests quatre trens, que han hagut d’interrompre la seva circulació, han esperat al voltant de 20 minuts que els combois reprenguessin la marxa, segons el mateix portaveu de la companyia ferroviaria.
EL PERIODICO

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics