URGENT

Aquesta matinada uns desconeguts han robat en 6 vehicles aparcats a PLF.

Compartiu aquesta història
Segons informa la policia local de PLF, aquesta passada matinada uns desconeguts han forçat la porta de 6 vehicles aparcats en un carrer del municipi, i han robat diferents objectes del seu interior.

Segons es sap a aquesta hora els lladres s’han endut com a mínim 2 GPS, valorats en prop de 600€, i diversos objectes de les guanteres dels vehicles.

Tots els robatoris han passat al mateix carrer del municipi, el Jacint Verdaguer, que tot i ser molt cèntric és un carrer poc transitat, cosa que fa sospitar a la policia que els delinqüents coneixien la zona en la que han actuat.

El sergent de la policia local de PLF, Marc Penya, ens explica que les especificitats dels robatoris.

Les investigacions les duen conjuntament els mossos d’esquadra i la policia local de PLF, que demanen la col·laboració ciutadana per tal de trobar els delinqüents.

Qualsevol persona que hagi observat moviments sospitosos aquesta matinada al voltant d’aquests carrer o pels carrers circumdants poden trucar al telèfon de la policia local de PLF, el 608 74 04 04, ja que en aquests casos la col·laboració ciutadana és bàsica per resoldre’ls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics