URGENT

PLF ja prepara el pregó de Festa Major 2007

Compartiu aquesta història
Després de l’èxit del pregó de festes de l’any passat, en el que es va representar una adaptació del musical de ABBA, Mamma mia, inspirat amb les cançons del quartet suec, enguany es pretén revalidar el format de musical.

El pregó de la festa major del 2007, però estarà dedicat al quartet de Liverpool; el Beatles.

La idea sorgeix arrel del nou espectacle del Circ de Solei, en el que s’han remesclat les cançons dels Beatles, amb l’autorització dels seus excomponents o vídues.

Per tal de repetir l’èxit de l’any passat en el pregó d’enguany, el proper dimecres dia 4 de juliol, s’ha organitzat un càsting per trobar els protagonistes del musical de Beatles. Es busquen cantants, músics i ballarins.

Els Beatles, reviuran a PLF aquests setembre
El càsting es farà al Mid a partir de les 6 de la tarda, i consisteix en cantar dues cançons dels Beatles; el yellow submarine i el yesterday, dos clàssics de la formació anglesa.

El pregó de Festa Major, és l’única activitat que depèn directament de l’ajuntament de PLF, mentre que la resta d’activitats les coordina la comissió de Festes del municipi o la comissió d’agermanament en el cas dels sopars a la fresca.
No cal dir que RP emetrà en directe el pregó de festa Major el proper dia 7 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics