URGENT

El nou ajuntament de Pineda creu possible canviar l’ubicació de la depuradora de l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

Avui dijous es fa el primer ple municipal de la nova legislatura a Pineda per aprovar el cartipàs municipal. L’alcalde de la població, Xavier Amor ha preparat un Pla de Govern, on hi consten totes les necessitats que té Pineda estructurats segons la seva prioritat. Amor creu que una de les qüestions prioritàries per Pineda és desencallar la construcció de la Depuradora, però fora de primera línia de mar de Pineda . Amor es mostra optimista en aconseguir que la Generalitat i l’Agència Catalana de l’Aigua revisin el projecte i s’aconsegueixi que no es faci a primera línia de mar.

L’Alcalde de la població ha dit a Ràdio Pineda que el seu govern no ha pensat en demanar contrapartides a la Generalitat, ja que això denotaria feblesa davant del govern català i l’ACA. Xavier Amor va fer aquestes declaracions ahir, tot just després de signar el pacte de govern amb ERC, que tindrà la regidora de medi ambient. Precissament la regidora d’Esquerra, Mònica Palacín, coincideix en mantenir-se ferma en no acceptar la Depuradora a primera línia de mar.

El primer que farà Palacín serà demanar una reunió amb l’ACA i la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat, buscant el consens amb els pobles de l’Alt Maresme, questió clau pel nou consistori pinedenc.

La depuradora del Maresme ha de donar servei a 5 municipis de la zona entre ells PLF.

Ràdio Pineda / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics